Betaling en verzending

Betaling en verzending

Op deze pagina leest u alles over de betaal- en verzendmethoden die wij bieden. Natuurlijk staat veiligheid en waarborging van de privacy centraal bij het verwerken van gegevens.

Betaalmethoden

Wij bieden in de webshop twee betaalmethoden aan. De betaalprovider die wij gebruiken is Mollie. Deze zal ook als begunstigde op het rekeningoverzicht verschijnen.

iDEAL
Dit is de meest gangbare betaalmethode in Nederland. U logt veilig in bij de eigen bank en voltooit de betaling. Wij ontvangen de betaalstatus direct en als de betaling succesvol is, kunnen we snel aan de slag om de bestelling verwerken. Wij rekenen geen transactiekosten.

Bankoverschrijving
Liever handmatig de bestelling voldoen? Geen probleem. Als deze methode gekozen wordt, ontvangt u van Mollie een e-mail met daarin betaalinstructies. Met deze instructies kan de betaling worden voldaan. Let dus om geen geld over te maken naar onze eigen bankrekening, maar naar de rekening die bij de instructies is vermeld. Is er na 12 dagen geen betaling ontvangen? Dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Nadat de betaling is ontvangen, krijgen wij daarvan bericht en gaan we de bestelling verwerken. Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen.

Bancontact
Deze betaalmethode wordt voornamelijk door Belgische klanten gebruikt. U logt veilig in bij de eigen bank en voltooit de betaling. Wij ontvangen de betaalstatus direct en als de betaling succesvol is, kunnen we snel aan de slag om de bestelling verwerken. Wij rekenen geen transactiekosten.

Giropay
Deze betaalmethode is voor de Duitse klanten. U logt veilig in bij de eigen bank en voltooit de betaling. Wij ontvangen de betaalstatus direct en als de betaling succesvol is, kunnen we snel aan de slag om de bestelling verwerken. Wij rekenen geen transactiekosten.

Verzendmethoden

Om zendingen zo spoedig en voordelig mogelijk te kunnen leveren, maken wij gebruik van diverse vervoerders en koeriers. Wij leveren alleen bestellingen in Nederland.

Verzending in Nederland
De standaard verzendkosten bedragen € 9,50 excl. BTW. (€ 11,50 incl. BTW.). Een aantal producten moet via palletzending verzonden worden, de kosten hiervoor bedragen € 95 excl. BTW. (€ 114,95 incl. BTW.). De betreffende verzendkosten worden altijd getoond bij het afrekenen, voordat de bestelling geplaatst wordt.

Verzending naar het buitenland
De verzendkosten voor verzending naar het buitenland bedragen € 14,90 excl. BTW. (€ 18,00 incl. BTW.). Een aantal producten moet via palletzending verzonden worden, de kosten hiervoor bedragen € 95 excl. BTW. (€ 114,95 incl. BTW.). De betreffende verzendkosten worden altijd getoond bij het afrekenen, voordat de bestelling geplaatst wordt.

Gratis verzending
Bij bestellingen boven de € 300 excl. BTW., worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Palletzendingen uitgezonderd.

Afhalen
Het is mogelijk om bestellingen kosteloos af te halen. Als de bestelling gereed is voor afhalen, ontvangt u hiervan bericht per e-mail. Het adres is:

Infra Tools
Kantsingel 36
5349 AJ, Oss

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30
Zaterdag: 9:00 – 13:00